Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2022

Üniversitemizde Stratejik Plan Hazırlama Eğitimleri Gerçekleştirildi

Üniversitemizde tüm akademik birim, bölüm, program ve idari birimlere yönelik olarak stratejik plan hazırlama eğitimleri gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda 3 gün süreyle gerçekleştirilen eğitimlerde açılış konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık gerçekleştirdi. Stratejik Plan hazırlamanın Üniversitemizin kalite ve akreditasyon süreçlerine hız kazandırılmasının öneminin vurgulandığı sunumlar Doç. Dr. Abdullah Yeşil tarafından gerçekleştirildi.

Eğitimlerde ilk gün fakülte ve enstitü akademik yöneticileri, bölüm başkan ve yardımcıları ile idari yöneticiler, ikinci gün meslek yüksekokulu müdür ve müdür yardımcıları ile idari yöneticiler son gün ise daire başkanları, şube müdürleri ile uygulama ve araştırma merkezi müdür ve müdür yardımcıları yer aldı.

Üniversitemizde birimlerin stratejik plan hazırlama süreçleri 30 Kasım 2022 tarihinde son bulacak.