Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2022

Yüksekokulumuz birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi yapıldı.

2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Güz döneminde yüksekokulumuza yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerimize yönelik tüm akademik ve idari personelimizin katılımıyla oryantasyon eğitimi ve yeni akademik yıl ilk konferansı(dersi) gerçekleştirildi. Programa Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Celalettin YANIK, Manyas Belediye Başkanı Tancan BARCİN ve kurum amirleri katıldı.İki ayrı oturumdan oluşan programın ilk oturumunda Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ufuk BİNGÖL moderatörlüğünde Prof. Dr. Celalettin YANIK, Manyas Belediye Başkanı Tancan BARCİN ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Utku GÖKÇE'nin katılımları "Üniversite Kavramı ve Tahayyülü" konulu yeni akademik yıl ilk dersi yapıldı. Birinci oturumun ardından. Manyas İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize yönelik genel bilgilendirme yapıldı. İkinci oturumunda devamında Bölüm başkanlıklarımız tarafından Öğrencilerimizin programlarına yönelik akademik ve idari bilgilendirme yapıldı. Oryantasyon Program Öğrenci İşleri birimimizin sunumları ve soru-cevap etkinliği ile tamamlandı.