Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Kırmızı Balık Anaokulu Öğrencilerini Kütüphane Haftası Kapsamında Üniversitemizde Misafir Ettik

Kırmızı Balık Anaokulu öğrencileri, kütüphane haftası kapsamında anaokulu kurucusu Gülhis Alacakurt ve öğretmen Seda İşbir ile üniversitemizin merkez yerleşkesini ziyaret ettiler. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakülte Sekreterimiz Mahir Çakmak’ın rehberlik ettiği anaokulu öğrencileri ilk olarak üniversitemiz kütüphanesini ziyaret etti.

Kütüphanede kitap okuma etkinliği gerçekleştiren minik öğrenciler, okuma etkinliği sonrasında kütüphane girişinde hazırlamış oldukları dans gösterisini gerçekleştirdiler. Rektörlük konferans salonunda özgüven geliştirmek amacıyla kısa konuşmalar yapan öğrenciler, ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e çiçek takdiminde bulunarak teşekkürlerini ilettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir anaokulu öğrencilerine boyama ve hikaye kitabı hediye etti.