Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018

Rektörümüz UDEF 11. Uluslararası Öğrenci Buluşması Etkinlikleri’ne Katıldı

Türkiye'de uluslararası öğrenciler üzerine çalışan en büyük sivil toplum kuruluşu olan Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF), 41 ülke ve 75 şehirde öğrenci buluşmaları gerçekleştirdi. 1 Nisan'da başlamış olan etkinlikler, Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen final programıyla sona erdi.

“Onlarca Renk Yüzlerce Kültür Dünya 5’ten Büyüktür” sloganı ile 41 ülke ve 75 şehirden gelen misafir öğrencilerin ülkelerinin; tarihi, kültürü, coğrafyası, gelenekleri, görenekleri, yöresel yemekleri ve danslarının tanıtıldığı bu kültür şölenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de iştirak etti. Manisa ve Azerbaycan etapları ile başlayan program İstanbul’da düzenlenen final ile son buldu.