Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020

Gösterim: 4175

BANUCUP'ta Heyecan Yarı Final Karşılaşmalarıyla Devam Ediyor

Farklı oyun karşılaşmaları ile uzun süredir birlikte olamayan Espor tutkunu öğrencilerimizi bir araya getirmeyi ve dostça rekabetin ardından ödüllendirmeyi amaçlayan BANUCUP 2020’nin, League of Legends 3V3, Counter Strike: Global Offensive 2V2, Teamfight Tactics ve FIFA 20 oyunlarının ilk ve ikinci tur karşılaşmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 

Birinci ve ikinci turları başarıyla tamamlayan ve bir üst tur için adını yazdırmayı başaran takım ve oyuncular, 14 Kasım Cumartesi günü, bugün saat 19.30’dan itibaren yarı final karşılaşmalarında mücadele etmeye başlayacak. League of Legends ve Counter Strike: Global Offensive yarı final karşılaşmaları Talking Esports (https://www.youtube.com/channel/UCEvmdZFAFITod13zUwH8Olg ) YouTube adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

14 Kasım Cumartesi günü karşılaşması düzenlenecek oyunlar ve karşılaşacak takımlar:

Counter Strike: Global Offensive- 14 Kasım 2020- 20.30
Kolsuzlar1 – EdirneLiLer
one9old – MOMO

League of Legends- 14 Kasım 2020- 19.30
Hamsiler – GL in TCL
Daltonlar – Üç Silahşörler

Yarı final karşılaşmalarını da başarıyla tamamlayan takım ve oyuncular, ertesi gün 15 Kasım Pazar günü, saat 15.00’dan itibaren final karşılaşmalarında mücadele etme hakkına sahip olacaklar. League of Legends ve Counter Strike: Global Offensive final karşılaşmaları 15.00 ile 17.00 arasında Talking Esports YouTube adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Gelecekteki tüm espor/oyun organizasyonlarından haberdar olmak ve yer almak için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Elektronik Sporlar Kulübünü Instagram’da takip etmeyi unutmayınız.

Banu Esports: https://www.instagram.com/banuespor/


Fotoğraflar