Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019

Gösterim: 1920

2019-2020 Eğitim-Öğretim Döneminde Üniversitemize Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin Kayıt Dönemi Başladı

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üniversitemize yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimiz, bugün itibariyle kayıt işlemlerine başladı. Üniversitemize bu yıl 3.347 öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı.

Tecrübeli ve dinamik akademik kadrosunun yanı sıra, genç ve iletişim odaklı idari kadrosuyla da dikkatleri çeken üniversitemize kayıt için aileleriyle birlikte gelen öğrencilerimizin üniversite heyecanı, renkli görüntüler oluşturdu.


İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu kayıt işlemleri Merkez Yerleşkemiz’de yapılmaktadır. Bandırma Meslek Yüksekokulu ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu kayıtlarımız Bandırma Meslek Yüksekokulu Yerleşkemiz'de, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu ve Erdek Meslek Yüksekokulu kayıtları ise kendi yerleşkelerinde 23 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir.


Fotoğraflar