Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2020

Gösterim: 2450

2020-2021 Eğitim-Öğretim Döneminde Üniversitemize Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin Kayıt Dönemi Başladı

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimiz, bugün itibariyle kayıt işlemlerine başladı. Üniversitemize bu yıl 3.968 öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı.


Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında gerçekleşen kayıt işlemleri için gelen öğrencilerimizin üniversite heyecanı, görülmeye değerdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu kayıt işlemleri Merkez Yerleşkemiz’de yapılmaktadır. Bandırma Meslek Yüksekokulu ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu kayıtlarımız Bandırma Meslek Yüksekokulu Yerleşkemiz'de, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu, Erdek Meslek Yüksekokulu ve Susurluk Meslek Yüksekokulu kayıtları ise kendi yerleşkelerinde 5 Eylül Cumartesi günü 17:00’a kadar devam edecektir. Uzaktan kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz ayrıca, elektronik kayıt işlemlerini internet üzerinden 6 Eylül Pazar günü saat 23:59’a kadar gerçekleştirebilecektir.