Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim Döneminde Üniversitemize Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin Kayıt Dönemi Devam Ediyor

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan 3.968 öğrencimiz için kayıt dönemi devam ediyor.

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu kayıt işlemlerinin Merkez Yerleşkemiz’de, Bandırma Meslek Yüksekokulu ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu kayıtlarının Bandırma Meslek Yüksekokulu Yerleşkemiz'de, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu, Erdek Meslek Yüksekokulu ve Susurluk Meslek Yüksekokulu kayıtlarının ise kendi yerleşkelerinde gerçekleştirildiği kayıt dönemi 5 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’a kadar devam edecektir. Uzaktan kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz, kayıt işlemlerini 6 Eylül Pazar günü saat 23:59’a kadar internet üzerinden gerçekleştirme olanağına da sahiptir.