Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020

Gösterim: 3624

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Toplantısında Üniversitemizi BANÜ-KAT Müdürümüz Temsil Etti

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'' kapsamında toplumsal farkındalığın artması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi faaliyetlerinin ön plana çıkarılması amacıyla Bandırma Kaymakamlığı himayelerinde ''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı'' gerçekleştirildi.  

Toplantıya Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yb. Mahir Mavi, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Bandırma İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Necati Yaşar, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma İlçe Sağlık Müdürü Dr. Başak Şenılgaz ile Üniversitemizi temsilen Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAT) Müdürümüz Doç. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar katıldı. Kadına yönelik şiddetle ilgili farkındalığın arttırılması, koordine edilmesi, takip ve izleme konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, konunun önemi ve hassasiyetine binaen tüm koordinasyon aşamalarında paylaşımın artması, izleme ve takibin geliştirilmesi konularında fikir birliğine varıldı.


Fotoğraflar