Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemiz Açılış Töreni Gerçekleşti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı açılış töreni Rektörlük konferans salonunda yapıldı. Açılış törenine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Mehmet Tüm, Balıkesir Bakım Okul ve Eğitimi Merkezi ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş, Marmara Kaymakamı Mustafa Duruk, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, çok sayıda sivil toplum örgütünün yöneticisi ile akademik personel ve öğrenciler katılmıştır.

Açılışta konuşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin 6 yerleşke, 4 enstitü, 5 fakülte, 1 yüksekokul, 7 bölüm, 16 program, 170 akademik ve idari personel ve 9 bin 475 öğrenciyle 2015-2016 yılı eğitim-öğretimine başladığını söyledi.

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’da konuşmasında, üniversitelerin ülkemizin sosyoekonomik açıdan gelişmelerine vermiş olduğu katkıya dikkat çekti.

Açılış konuşmalarının ardından fakültelerini derece ile kazanan öğrencilere tebrik beratları Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından verildi.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde açılış dersi Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Talat Ulussever tarafından verildi.

Açılış töreni Rektörlük tarafından verilen resepsiyonun ardından sona erdi.
Açılış törenimizi onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür eder, saygılar sunarız.

REKTÖRLÜK