Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021

Gösterim: 674

5. Yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Saraylar Anadolu İmam Hatip Lisesi Şehit Ramazan Konuş Kütüphanesi Açılışı Gerçekleşti

Üniversitemiz ve Marmara Adalar Belediyesi iş birliğiyle 5. Yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Saraylar Anadolu İmam Hatip Lisesi Şehit Ramazan Konuş Kütüphanesi açılışı gerçekleştirildi.

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminde şehadete yürüyen Bandırmalı Veteriner Hekim Şehit Ramazan Konuş’un anısına kurulan kütüphanenin açılışına Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara Cumhuriyet Savcısı Sefa  Özbey, Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek ve ilçe protokolü katıldı. Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy yapmış oldukları konuşmalarda 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde böyle bir anlamlı projeye imza atan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesini kutlarken Üniversite ile yeni ortak projeler geliştirilmesi hususunda dilek ve temennilerini ifade ettiler. Program, protokol konuşmaları ve kurdele kesiminin ardından gerçekleştirilen fotoğraf çekimiyle son buldu. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Marmara Adalar Belediyesi katkılarıyla kurulan Şehit Ramazan Konuş Kütüphanesi Saraylar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile tüm Marmara Adalar halkının kullanımına açık olacak.


Fotoğraflar