Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019

Gösterim: 1561

ADIM Üniversiteleri Birliği 1. Grup İdari Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

ADIM Üniversiteleri Birliği 1. Grup İdari Toplantısı üye olan 18 Üniversiteden 16’sının katılımıyla üniversitemiz ev sahipliğinde Grand Asya Hotel’de gerçekeştirildi. 

Gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR ile birlikte Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin GÜMÜŞ, Isparta Uygulamalı Bilimler Fakültesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız BOLAT, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat EDİZKAN ve Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet KILINÇARSLAN da katılım gösterdi. 

Üniversitemiz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden 164 akademik ve idari personelin katılımıyla 31 Ekim-1 Kasım tarihlerinde  gerçekleşen toplantıda Genel Sekreter ve Genele Sekreter Yardımcılığı, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, İdari ve Mali işler Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İş Güvenliği, BAP ve Kalite Koordinatörlükleri ve İç Denetim Birimleri gruplar halinde genel işleyişleri, karşılaştıkları sorunları ve çözüm yollarını ele alındı.