Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022

Gösterim: 1386

BANÜ BAHAR ŞENLİKLERİ’22 Büyük Beğeni Topladı

Üniversitemizde her yıl gerçekleştirilen, ancak pandemi nedeniyle 2 yıl süreyle ara verilen ve öğrencilerimiz tarafından özlemle beklenilen bahar şenliklerimiz üç günlük yoğun, keyifli, eğlenceli ve dolu dolu geçen programların ardından sona erdi. 13-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen BANÜ Bahar Şenliklerinde birinci gün ünlü şarkıcı Aydilge konseri ile coşku zirveye çıktı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konserde Aydilge hareketli şarkıları ve enerjisiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Konserde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, bahar şenliklerimizde heyecanı zirveye taşıyan Aydilge’ye çiçek ve plaket takdimiyle teşekkür ederken, ayrıca bahar şenliklerimizi onurlandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a da desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. İkinci günün akşamında Grup Megafon sahne alarak en güzel şarkıları öğrencilerimizle birlikte söyledi. Üçüncü ve son akşam ise uluslararası öğrencilerimiz kendi ülkelerine ait dans ve müzik gösterileriyle bahar şenliklerimize renk kattılar. Üçüncü gün programında ayrıca Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nureddin Cengiz ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar turnuvalarda dereceye giren personel ve öğrencilerimize plaket ve madalya takdiminde bulundular.
Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenen ve üç gün boyunca ücretsiz ikramların da yapıldığı BANÜ Bahar Şenliklerinde ayrıca basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi, okçuluk, mini golf, langırt, bocce gibi farklı branşlarda düzenlenen spor müsabakaları, BANÜ Halk Oyunları Topluluğumuz tarafından gerçekleştirilen halk oyunu gösterileri, dj performansları, görsel sanatlar sergisi, fotoğraf yarışması, kermes ve birçok sürpriz etkinlik de yer aldı. 
Bahar şenliklerimizde sahne alan sanatçılara ve destek veren öğrenci topluluklarına Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe tarafından teşekkür plaketleri takdiminde bulunuldu. Öğrencilerimizin uzun zamandır özlemle beklediği bahar şenlikleri büyük bir coşkuya sahne olarak ve büyük bir beğeni alarak son buldu.