Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2020

BANUCUP 2020 LoL, CS:GO, FIFA 20 ve TFT Espor Turnuvaları Tamamlandı

Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile yürütülen ödüllü BANUCUP 2020, 300'e yakın öğrencinin katılımıyla başarıyla tamamlandı.

Kasım ayının başı itibariyle League of Legends 3V3, Counter Strike: Global Offensive 2V2, FIFA 20 ve Teamfight Tactics oyunlarının karşılaşmaları belirli tarih ve saatlerde gerçekleştirildi. Tüm karşılaşmaların yarı finalleri 14 kasım Cumartesi günü tamamlandırken, final karşılaşmaları ise 15 Kasım Pazar günü tamamlandı.

300'e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen 4 farklı oyun turnuvası, BANÜ Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve BANÜ Espor Topluluğu (BanuEsports) tarafından organize edildi.

BANUCUP 2020 CS:GO ve LoL, yarı final ve final karşılaşmaları Talking Esports YouTube adresinde sunucu ve yorumcu eşliğinde canlı olarak yayınlandı. ( Talking Esports YouTube kanalı: https://bit.ly/talkingesports )

BANUCUP 2020 Final Karşılaşmalarını Kazanan Takım ve Oyuncular

Counter Strike: Global Offensive | Kazanan Takım: EdirneLiler