Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022

Gösterim: 1013

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde Gerçekleştirilen Yol ve Aydınlatma Çalışmalarını Rektörümüzle Birlikte Yerinde İnceledi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Üniversitemizi ziyaret ederek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Yerleşkemiz içerisinde gerçekleştirilen yol düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in refakatinde gerçekleşen incelemelerde Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa Alparslan İmamoğlu ve Şube Müdürü Abdullah Küçük de hazır bulundu. 

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Kapalı Spor Salonu ve Açık Spor Sahalarına araç ve yaya ulaşımını sağlamak üzere yaklaşık 500 m uzunluğunda tek gidiş ve tek geliş araç yolu tamamlanmak üzere. Yolla birlikte bisiklet yolu, yaya kaldırımları ve yeşil alandan oluşacak olan toplam 17.20 m genişliğinde yol çalışması, aydınlatmalar dâhil bir şekilde sürüyor. Çalışmaların 26 Eylül tarihinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlamadan önce tamamlanması bekleniyor.