Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022

Balıkesir Üniversitesi Yönetiminden Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizi ziyaret eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen’i ağırladı. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nureddin Cengiz de hazır bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, misafirlerine Denizcilik Fakültesi laboratuvarlarımızı ve Merkez Yerleşkemizde hizmete giren öğrenci yaşam merkezimizi gezdirerek Üniversitemiz çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Ardından, kısa zaman önce Edincik’te açılışı gerçekleşen Denizcilik Fakültesi Eğitim ve Uygulama Yerleşkesi H. Avni Kocaman Deniz Bilim Merkezimiz ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu. Balıkesir’in iki üniversitesinin üst düzey yönetiminin bir araya geldiği ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennileriyle son buldu.