Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020

Gösterim: 1941

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı ve Bandırma Ağır Ceza Hakimi’nden Rektörümüze Veda Ziyareti

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Bandırma Cumhuriyet Başsavcımız Önder Yeniçeri ile Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığı’na atanan Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Kadriye İlhan, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e veda ziyaretinde bulundular. 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma’daki hizmetlerinden dolayı Bandırma Cumhuriyet Başsavcımız Önder Yeniçeri ile Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Kadriye İlhan’a teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi ve günün anısına “Bandırma Minyatürü Tablosu” hediyesi takdiminde bulundu. 

Ziyaret sonrasında Bandırma’daki görevleri sona eren Bandırma Cumhuriyet Başsavcımız Önder Yeniçeri ile Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Kadriye İlhan, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir refakatinde Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemiz ve Denizcilik Fakültemizin laboratuvarları başta olmak üzere Üniversitemiz birimlerini gezdiler.


Fotoğraflar