Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Burhan Akman’a Veda Programı Düzenlendi

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Burhan Akman’ın görevinden ayrılması sebebiyle Rektörlük makamında veda programı düzenlendi. Veda programına Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler ve Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Aktan katıldı.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, “Sayın Başhekimimize Üniversitemizde görev yaptığı süre içerisinde ortaya koyduğu gayretli ve başarılı çalışmaları münasebetiyle teşekkür ediyor; yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Dr. Öğr. Üyesi Burhan Akman’a teşekkür belgesi takdim etti.

Üniversitemizde ve Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinde gösterdiği üstün gayret ve özverili çalışmalardan dolayı kıymetli hocamıza teşekkür ediyoruz.