Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'nden Üniversitemize Ziyaret

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül ile cemiyet üyesi gazeteciler tarafından Üniversitemize ziyaret gerçekleştirildi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 4. kuruluş yılını geride bırakan dolduran Üniversitemizin gelişimi hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül ise Bandırma Gazeticiler Cemiyeti olarak gerçekleştirecekleri “Basın Gazetesi” projesi hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e bilgilendirmede bulunurken aynı zamanda Üniversitemizden bu projede destek talebinde bulundu.

Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, gazeteciler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gerçekleşen ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.