Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023

Gösterim: 981

Bandırma Gençlik ve Spor Festivali Kapalı Spor Salonumuzda Gerçekleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Bandırma Gençlik ve Spor Festivali” birbirinden yetenekli gençlerin gösterileri ile Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 

5 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da başlayan festival, vatandaşlarla gençlerin buluştuğu görsel bir şölene dönüştü.

Festivalin açılış gününde; Yetenek Sizsiniz Türkiye Finalisti Karizma Show gösterisi, Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi 350 kişilik Modern Dans Grubu gösterisi, İllüzyon gösterisi, Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi 100 kişilik Zeybek gösterisi, Akrobasi gösterisi ve Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi Yıldızlar ve Gençler Kafkas gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu ve Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez’in katılım gösterdiği festivalin açılış törenine, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ilçe protokolü katıldı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’a, Bandırma Gençlik Merkezi öğrencileri ve sınıf öğretmenlerine, Bandırma Halk Eğitim Müdürü Cüneyt Taşkın’a, Bandırma Bilim Sanat Merkezi Müdürü Levent Obuz’a, Bandırma Hürriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Güllü’ye ve Rengarenk Anaokulu Kurucu Müdürü Meryem Kaya Akbaş’a plaket takdim edildi.

Üç gün süren Gençlik ve Spor Festivali, gençlerin çeşitli spor aktiveleri sonrasında sona erdi.