Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mutlu Aslan Çocuk Üniversitesi Yaz Okulumuza Konuk Oldu

Üniversitemiz bünyesinde Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-Çocuk Üniversitesi) tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Yaz Okulu’nda kitap okuma saatinin konuğu bu kez Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mutlu Aslan oldu.

Genel Sekreterimiz Cihangir Boz’un da eşlik ettiği etkinlikte Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mutlu Aslan, öğrencilerimizle tanışıp sohbet ederek, kitap okumanın önemi hakkında tavsiyelerde bulundu. Ortaokul öğrencilerinden oluşan Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu öğrencilerimizin de ilgiyle ve dikkatle takip ettiği, eğlenerek zaman geçirdiği etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.