Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023

Gösterim: 967

Bandırma MYO Öğrencilerimizden Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Çalışmaları Kapsamında “Geleceğimizi Destekliyoruz” Projesi

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllük çalışmaları kapsamında Bandırma Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, “Geleceğimizi Destekliyoruz” projesi gerçekleştirdi. Bandırma MYO İşletme Yönetimi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Bilal Ezilmez’in yürütücülüğünde gerçekleşen projede İşletme Yönetimi 2. sınıf ikinci öğretim programında öğrenim gören 21 öğrencimiz Bandırma Erikli Mahallesi’nde yer alan Erikli İlkokulu’nda dış cephe yenilemesi, çevre temizliği, elektrik onarımı, güvenlik kamerası ilavesi gerçekleştirdiler. Okulda öğrenim gören öğrencilerin daha güvenli ve daha iyi eğitim alabilmeleri adına, aynî yardımlarla birlikte 200.000 TL’yi bulan bütçe ile gerçekleştirilen projenin açılış töreni gerçekleştirildi. 

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük çalışmalarına büyük önem veren ve her fırsatta bu alandaki çalışmaların arttırılması hususunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı programa Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü vekâleten Şube Müdürü H. Emre Gökşen, Bandırma Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cüneyt Taşkın, Bandırma MYO Müdürümüz Doç. Dr. Selçuk Baş, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emre Alarslan, Erdek MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Zahid Ecevit, Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörümüz Doç. Dr. Fatih Altun, Koordinatör Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Ercan, Proje Yürütücüsü Hocamız Dr. Öğr. Üyesi Bilal Ezilmez, Bandırma MYO akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Kaan Çelikok, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez ve projeyi hayata geçiren öğrencilerimiz katıldı. 

Törende Erikli İlkokulu Müdürü Özgür Yılmaz bir konuşma gerçekleştirerek okullarının güzelleştirilmesi adına yapılan projeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Üniversitemize, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e ve emeği geçen hocalarımız ile öğrencilerimize teşekkürlerini iletti. Program konuşmalar, okulun gezilmesi ve Erikli İlkokulu öğrencilerine verilen kırtasiye hediyelerinin takdimi ile son buldu.