Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2020

Gösterim: 1695

Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık Rektör Yardımcılığı Görevine Getirildi

Uzun süredir Rektör Danışmanı olarak görev yapan Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından Rektör Yardımcılığı görevine atandı. 

Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Celalettin Yanık’ı tebrik eder, kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

 

ÖZGEÇMİŞ

Prof. Dr. Celalettin YANIK

1979 yılında Bursa’da doğan Prof. Dr. Celalettin YANIK, ilk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümünden 2002 yılında mezun olmuş ve aynı alanda 2006 yılında Uludağ Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını ve 2012 yılında yine aynı üniversitede Doktorasını tamamlamıştır. 2009-2012 yılları arasında Çankırı Karatekin Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmıştır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2012-2015 yılları arasında Yardımcı Doçent, 2015-2020 yılları arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde Doçent, 22 Nisan 2020 tarihinden bu yana Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde Profesör olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Celalettin YANIK, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde Siyaset Bilimi Ana Bilim Dalı Başkanı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Çalışma Sosyolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı, Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkez Müdürü, Bandırma Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, AOF Koordinatör Yardımcılığı, Senato Üyeliği yapmıştır. Halen Bandırma Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Rektör Yardımcılığı görevlerine devam etmektedir. 

Prof. Dr. Celalettin YANIK’ın uzmanlık alanında yurt içi ve yurt dışında kitap yazarlığı, kitap bölümü yazarlığı, makale ve uluslararası ile ulusal sempozyumlarda sunulan ve bildiri kitabında basılan eserleri bulunmaktadır. YANIK; Sosyal Politika, Siyaset Bilimi,  Siyaset Sosyolojisi, Kentleşme, Küreselleşme, Kimlik vb. alanlarda çalışmaktadır. Bunların yanı sıra çeşitli dergi ve gazetelerde günlük yazıları bulunmaktadır.

Prof. Dr. Celalettin YANIK evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 


Fotoğraflar