Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2021

Gösterim: 1005

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisinde 3. Lige Yükseldi

Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Salonunda düzenlenen 2020-21 Türkiye Masa Tenisi Terfi Ligi sona erdi. Erkeklerde 59 kadınlarda 26 takımın katıldığı müsabakaların sonunda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 3. Lige yükselmeye hak kazandı. 

Oldukça çekişmeli geçen maçlarda ilk turda Kırklareli Gençlik ve Spor Kulübünü ardından Manisa Turgutlu Belediyesi’ni 3-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü bir sonraki turda Tatvan Belediye Bitlis, Spor İhtisas Çorum, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi maçlarından da 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı.  Yarı final müsabakasında Kayseri Hayat Gençlik ve Spor Kulübünü de 3-0 mağlup eden ekibimiz final maçında ise Bandırma MTSK’ye 3-1’lik skorla mağlup olmasına rağmen turnuvayı 2. sırada tamamlayarak bir üst lig olan 3. Lige terfi etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Eski Başkanı Melih Koç da müsabakaları yakından takip eden isimler arasındaydı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün oyuncularını, teknik heyeti ve yöneticileri bir üst lige çıktıkları için tebrik eden Koç, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Salonuna da 6 adet masa hediye edeceklerini belirtti. 

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü ve müsabakalarda bu önemli başarının kazanılmasında büyük pay sahibi olan oyuncular Halil Korulu, Tuncay Çalışan ve Hüseyin Durmaz’ı tebrik eder 2021-22 sezonunda 3.Ligde de başarılarının devamını dileriz.


Fotoğraflar