Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2021

Çocuk Üniversitesi Kayıtları Devam Ediyor

Rektörlüğümüze bağlı Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ)’nin orta okul öğrencilerine yönelik düzenlediği 2021 Yılı Yaz Okulu Etkinlikleri kayıt süreci devam ediyor. 08 Ağustos 2021 tarihinde kayıtların sona ereceği olan Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu Programı yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilecek.

23 Ağustos – 04 Eylül 2021 arası gerçekleşecek olan Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu’nda, Beden Farkındalığı Eğitimi, Robotik Kodlama Eğitimi, Grafik Tasarım Atölyesi Eğitimi, Mühendislik Atölyesi Eğitimi, e-Spor Eğitimi ve Farklı Sanatsal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler” ile çocuklarımızın kişisel gelişimlerini artırmaları, eğlenmeleri ve sosyalleşmeleri amaçlanmıştır.

Orta okul çağındaki çocuklarımıza erken yaşta Üniversite hayatını teneffüs etme imkânı sunan “Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu” programına kayıt işlemlerini tamamlamak için aşağıdaki linke tıklayınız.