Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı’ndan Yeni Açılan Tıp Fakültemiz için Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e yeni kurulan Tıp Fakültemiz için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni kurulan Tıp Fakültemizin kentimiz ve bölgemiz açısından önemini dile getiren CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Üniversitemizin başarılı çalışmalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e tebriklerini iletirken Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.