Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019

Gösterim: 2090

Denizcilik Fakültemiz Akreditasyon Süreci İçin Alınan POYRAZ-DEF İsimli Teknemiz Denize İndirildi

 

POYRAZ-DEF isimli tekne Livatya Balıkçı Barınağı’nda denize indirildi. Denizcilik Fakültesi'nin akreditasyon sürecinin bir parçası olarak alınan POYRAZ-DEF isimli tekne, araştırma çalışmaları, öğrencilerimizin denizde canlı kalma eğitimleri ve su sporlarına yönelik yürütecekleri faaliyetlerinde kullanılacak.

 

Denize indirilen teknemiz POYRAZ-DEF Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai Mete ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper Kılıç tarafından test edildi. Genel Sekreterimiz Cihangir Boz’un da katılım gösterdiği POYRAZ-DEF'in denize ilk indirilişinde, Bandırma Liman Başkanı Kürşat Ayyıldız da hazır bulundu.

Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği gemi adamı ve öğretim elemanları tarafından kullanılan tekneyle Bandırma Körfezi'nde incelemeler yapan heyet daha sonra tekrar Livatya Balıkçı Barınağı'na döndü.

 


Fotoğraflar