Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019

Denizcilik Topluluğumuz Tarafından "Denizcilik Sektöründe Offshore Stratejisi" Konulu Konferans Düzenlendi

Denizcilik Topluluğumuz tarafından "Denizcilik Sektöründe Offshore Stratejisi" konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Türkiye’nin ilk sismik petrol arama gemisi olan Barboros Hayrettin Paşa Gemisi’nin kaptanı Kazım Var katıldı.
Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı yaptı. Sarı, "Denizcilik Fakültesi olarak küçük ama genç ve dinamik bir yapıya, büyük vizyonlara ve hedeflere sahibiz. Konuğumuza bugün buraya geldiği için çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir konferans olmasını diliyorum." dedi.
Var, konuşmasında endüstride offshore alanında nerelerde çalışma imkanı bulunduğundan, offshore endüstrisi ve Türkiye'deki durumundan bahsetti.
Konferans, öğrenciler tarafından ilgi ile takip edildi.