Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2022

Dragon Botlarımız Suya İndi

Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz tarafından üretilen dragon botların suya indirme töreni ve gösteri yarışı etkinliği gerçekleştirildi. Erdek MYO Yerleşkemizde gerçekleşen programa Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Balıkesir B.B. Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Birinci Sınıf Dalgıcı Zafer Bul ve Erdek Dalış Kulübü Dalış Eğitmeni Osman Benli, Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Arif Ertik, Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. İdari Müdürü Ayhan Kayatürk, Kastel Marine CEO’su Levent Kastel, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Mehmet Kürşad Demirtaş, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Denizcilik MYO Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın, mesleki eğitimde uygulamalı faaliyetlere önem verdiklerini, bunun bir örneğinin de Dragon botların üretimi olduğunu dile getirerek bu süreçte desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkürlerini iletti. Açılış konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Süleyman Özdemir de gerçekleştirdiği konuşmasında, Üniversitemizin kuruluşundan bu yana denizcilik alanına ayrı bir önem verdiklerini ve su sporlarının geliştirilmesi konusunda bir hayalinin daha bu vesile ile gerçekleştiğini ifade etti. Dragon botların üretimi aşamasında emeklerini esirgemeyen Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına ve öğrencilerine teşekkür eden Rektörümüz, Denizcilik Meslek Yüksekokulumuza yaptıkları katkılarından dolayı Arkas lojistik CEO’su Onur Göçmez’e teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Programda daha sonra Dragon botların suya indirilme töreni gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve protokol üyelerinin katıldığı gösteri yarışının ardından öğrencilerimizden oluşan ekipler de bir gösteri yarışı gerçekleştirdi. Program, Dragon botlarının üretiminde emeği geçen öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.