Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2020

Edincik Denizcilik Yerleşkemiz Açılışa Hazırlanıyor

Denizcilik Fakültemiz bünyesinde, Edincik altı bölgede yer alan ve içerisinde Marmara Deniz Akvaryumu, Bilim ve Öğrenme Merkezi, Denizcilik ve Balıkçılık Müzesi, Su Sporları Merkezi, Yangın Eğitim Merkezi ve Can Kurtarma Araçları Eğitim Merkezi’nin bulunduğu Edincik Denizcilik Yerleşkemizin açılışı için yapılan hazırlıklar hızla sürüyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Prof. Dr. Celalettin Yanık, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai Mete, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Genel Sekreter Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Kahya; Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı’nın rehberliğinde Edincik Denizcilik Yerleşkemizde incelemelerde bulunarak yapılan hazırlıkları yerinde görme imkanı buldular.