Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019

Gösterim: 1302

Genç Türkiye Topluluğu Üyesi Öğrencilerimiz Tarafından “Mavi Serüven” Projesinin İkinci Ayağı Olan “Mavi Serüven Ege” Projesi Hayata Geçirildi

Üniversitemiz Genç Türkiye Topluluğu üyesi Denizcilik Fakültesi ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik ekibin gerçekleştirdiği “Mavi Serüven” projesinin ikinci etabı olan “Mavi Serüven Ege" projesi hayata geçirildi. 

Türkiye’de iki fakültenin entegre edilerek dahil edilmesiyle, ilgili fakülteler bazında birçok alanda ilk olma özelliği taşıyan proje kapsamında, 6-8 Mayıs tarihlerinde Ege bölgesindeki 13 dev markanın ofisi ziyaret edildi.

Üniversitemiz Denizcilik İşletmeleri Yönetimi ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencilerimiz tarafından oluşturulan ve üç gün boyunca devam eden projenin birinci gününde, DHL İzmir Ofisi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi ve Nemport, ikinci gününde, MSC Mediterranean Shipping Company, Karinca Logistics, Turkon Line, BDP International ve Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş. üçüncü gününde ise CMA CGM, DB Schenker Arkas, A.P. Moller-Maersk ve Arkas Lojistik’e gezi düzenlendi.