Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019

Genç Türkiye Topluluğumuz Tarafından "Hayal Et Ki; Ol!" Etkinliği Düzenlendi

Genç Türkiye Topluluğumuz tarafından Dreams Talk’un kurucusu ve aynı zamanda akademisyen, sanatçı, yazar, şair, besteci olan Semih Yalman’ın katılımı ile "Hayal Et Ki; Ol!" etkinliği düzenlendi. Konferansta kendi hayat yolculuğunu öğrenciler ile paylaşan Semih Yalman, hayal edebilmenin gücünü verdiği örnekler ile anlattı. Hayat süresince kişinin kendisine sık sık “değer mi?” sorusunu yöneltmesi gerektiğini belirten Yalman, “Hayatınızın ve yaptıklarınızın sağlamasını bu soru ile yapmanız sizi hayatta siz yapar” dedi. Katılımcılara yeni pencereler açan konferans yaklaşık iki saat sürdü. Konferans öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından konuşmacıya verilen teşekkür plaketi ile sona erdi.