Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019

Gösterim: 1459

Gönen Meslek Yüksekokulu Mezunlarımız ile BANÜ-TÖMER İlk Mezunlarımıza Yönelik Mezuniyet İftar Programı ile BANÜ-TÖMER İlk Mezunlarımıza Yönelik Olarak Katılım Sertifikası Dağıtım Töreni Gerçekleşti

Gönen Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen programa, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu, Genel Sekreter Yardımcımız Yalçın Kahya, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe, Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-TÖMER) Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Ömer İnan ile Öğr. Gör. Muhammed Salih Kapcı, Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-TÖMER) ve Gönen Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimiz ile öğrencilerimiz yoğun katılım sağladı.


Gönen Meslek Yüksekokulu Mezuniyet İftar Programı ile Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-TÖMER) ilk mezunlarımıza yönelik olarak düzenlenen katılım sertifikası dağıtım töreninin sponsoru Gönen Ticaret Odası oldu.


Gönen Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Yılman, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi, Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasip Osman ile Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz da katılım gösterdi.


Gönen Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerimizin de organizasyon ekibinde yer aldığı programda konuşma gerçekleştiren Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, "Üniversite öğrencilerimizle birlikte olmak istedik, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu da sağ olsun bu konuda bize çok yardımcı oldu. Üniversite öğrencilerimizle birlikte olmak oldukça keyifli, inşallah gelecek senelerde de bu iftar programlarını sürdüreceğiz." dedi.


Düzenlenen program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.