Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022

Güz Şenliklerimizin Son Gününde Rekor Katılım!

Üniversitemiz tarafından 22-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “2022 Güz Şenlikleri” kapsamındaki üçüncü ve son gün programı Emir Can İğrek konseri ile sonlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz’un teşrifleriyle gerçekleşen konser öncesi yeni Spor Salonu’muzun açılışı gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz, yeni Spor Salonu’muzun rekor bir katılımla gerçekleştiğini ifade ederek sevilen sanatçı Emir Can İğrek’in bu anlamlı günde aramızda olmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Ardından konuşmalarını gerçekleştirmek üzere sahneye çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sözlerine sevilen sanatçı Emir Can İğrek’e teşekkürlerini ileterek kendisini Üniversitemiz bahar şenliklerine de misafir olarak davet etmek istediklerini dile getirdi. Akabinde Rektörümüz İğrek’e çiçek ve hediye takdiminde bulunurken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise kendisine Balıkesir’in coğrafi tescilli dokuma kilimini hediye etti.

Günlerdir beklenilen, 10.000’in üzerinde rekor bir katılım ile gerçekleşen açılış ve konserde Emir Can İğrek şarkılarıyla eğlenceyi zirveye taşıdı ve unutulmaz bir akşam yaşadı.