Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020

Gösterim: 1179

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)’ndan Rektörümüze Nezaket Ziyareti

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Sekreteri Durmuş Aydın, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Işık, Yurt Dışı Destek ve Denetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Şefik, Ege Bölge Koordinatörü Bekir Çete ve Bandırma Şube Başkanı Ahmet Varol, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. 

Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan İHH Heyeti, uluslararası öğrencilere yönelik başarılı çalışmalar ve Üniversite olarak yakalamış olduğumuz akademik başarılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e tebriklerini ileterek, özellikle uluslararası öğrenci faaliyetleri ve sivil toplum alanında Üniversitemiz ile işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler. 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de, başta uluslararası öğrencilerimiz olmak üzere, yardıma ihtiyaç duyan tüm öğrencilerimize Covid-19 salgını sürecinde yapmış oldukları yardımlardan dolayı İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)’na teşekkür etti.


Fotoğraflar