Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’tan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e Nezaket Ziyareti

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan ve Genel Sekreter Metin Küçük, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve beraberindeki heyete Denizcilik Fakültemiz, Merkez Kütüphanemiz ve Merkezi Derslik 1. Kısımda yer alan laboratuvar ve amfileri gezdirerek, Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve başarı temennileri ile son buldu.