Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020

Gösterim: 4045

Kurulacak BANÜ TEKNOPARK İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay ve Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özel Aydın’ın katıldığı toplantıya Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Mustafa Cem Aldağ, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koçak, Genel Sekreter Yardımcımız Faruk Küçük, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa Alparslan İmamoğlu ve Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek katılım gösterdi.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay’ın yapmış olduğu BANÜ Teknopark sunumundan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, katılımcılara teknopark projesi hakkında bugüne kadar yapılan işlemler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda katılımcılar projeden duydukları heyecanı ve projeye tam destek verdiklerini ifade ettiler. Toplantıda ayrıca Üniversitemiz yerleşkelerinin bulunduğu Bandırma, Gönen, Manyas, Erdek ve Susurluk ilçelerinin belediye başkanlıkları, ticaret odaları, ticaret borsaları ve büyük sanayi kuruluşlarının da, bölgemizin gelişiminde önemli bir rol üstlenecek olan BANÜ Teknopark projesinin paydaşı olmalarının önemine vurgu yapıldı. 

Toplantı, BANÜ Teknopark’in resmi kuruluş sürecini başlatmak üzere 1 Aralık 2020 Salı günü saat 14:00’da “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu Heyet Protokolü”nün taraflarca imzalanması kararının alınmasıyla son buldu.


Fotoğraflar