Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021

Öğrencimiz Hande Demirtaş 1. Ulusal Hemşirelik Yönetimi Kongresi’nde Birincilik Ödülü Aldı

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik ABD, Hemşirelikte Yönetim Doktora Programı öğrencilerimizden Hande Demirtaş’ın Prof. Dr. Serap Altuntaş danışmanlığında yapmış olduğu  “Hemşirelerin, Afet Hemşireliği Yönetimi ile İlgili Yetkinlik Düzeylerine Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi” konulu çalışması 27-29 Mayıs 2021 tarihleri arasında Yönetici Hemşireler Derneği tarafından düzenlenen ve 300 katılımcının yer aldığı 1. Ulusal Hemşirelik Yönetimi Kongresi’nde 80 bildiri arasından birinci seçilerek  “Sözel Bildiri Birincilik Ödülü”  almaya hak kazanmıştır. Prof. Dr. Serap Altuntaş ve ödül alan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.