Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

REKTÖRÜMÜZ BANDIRMA MESLEK ODALARI TOPLANTISI’NA KATILDI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir Bandırma Meslek Odaları Toplantısı’na katıldı. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma protokolünün katıldığı toplantıda konuşan Rektörümüz, “Kaymakamımız tekrar hoş geldiniz. Bandırma’dan memnun olacağınıza eminim. Bandırma’ya geldikten sonra Bandırma’yı çok sevdim. Türkiye’de üç ilçede üniversite var. Bunlardan biri olan Bandırma ise ekonomik ve sosyal yönden gelişmiş bir ilçedir. Kaymakamımızın Eskişehir’de çok iyi şeyler yaptığını biliyorum. Bu yönüyle Kaymakamımızın ilçemize ve Üniversitemize çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Bandırma’daki tüm yöneticiler burada bulunuyor. Bu toplantıdan çok istifade edeceğimizi düşünüyor ve bu toplantının devamının sürmesini diliyorum.” dedi.

Üniversitemizde iki yeni fakülte açılacağı müjdesi veren Rektörümüz, “Üniversitemizde açılmasına izin verilen iki fakültenin ilçemize çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Hukuk Fakültesi açılması isteğimiz şuan uygun görülmedi. Ancak tekrar izin verileceğini düşünüyorum. Ayrıca Master planımız için ulusal bir yarışma yapılacak. Önümüzdeki hafta bu bilgileri değerli basın mensupları ile paylaşacağım.” diye konuştu.