Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Rektör Özdemir, Gönen MYO Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Gönen Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı’na katıldı. Gönen MYO Turizm Uygulama Restoran’ında gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Yardımcısı ve Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreter Vekili ve Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar ile Meslek Yüksekokulu’nda görevli öğretim elemanları hazır bulundu. Kahvaltı sonrası başlayan toplantıda, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Serel, 2015 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve yeni dönemle ilgili proje ve ihtiyaçlarını içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında konuşan Rektör Özdemir de, akademik ve idari kadroda bulunan personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Gönen MYO kampüs alanında incelemelerde bulunan Rektör Özdemir, üniversitedeki tüm birimlerinde olduğu gibi Gönen Meslek Yüksekokulu’nda da eğitim-öğretim faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi adına ihtiyaçların hızla giderileceğini belirtti.