Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Rektör Özdemir, Manyas MYO Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Manyas Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Rektör Yardımcısı ve Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreter Vekili ve Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar ile Meslek Yüksekokulu’nda görevli öğretim elemanları hazır bulundu. Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burak Darıcı, geçmiş akademik dönemde gerçekleştirilen faaliyetler ve yeni dönemdeki ihtiyaçları içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında konuşan Rektör Özdemir de, akademik ve idari kadroda bulunan personele çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Manyas Meslek Yüksekokulunun ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.