Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020

Rektörümüz Adım Üniversiteleri Rektörleri İstişare Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Adım Üniversiteleri Rektörleri İstişare Toplantısına katıldı. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen ve pandemi sürecinde eğitimin sürdürülmesine dair konuların ele alındığı toplantıya Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar ve Uşak Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Çalış katıldı.