Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2021

Gösterim: 628

Rektörümüz Balıkesir Valiliği Himayelerinde Gerçekleşen “Balıkesir Marka Şehir” ve “Balıkesir Gastronomi Şehri Olma Yolunda” Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen “Balıkesir Marka Şehir” ve “Balıkesir Gastronomi Şehri Olma Yolunda” bilgilendirme toplantısına katıldı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleşen toplantıya Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı, P. Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet Narlı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan İskender ile Balıkesir kurum, oda, borsa ve derneklerinin temsilcileri de katılım gösterdi.

“Hayat Dolu Balıkesir” sloganı ile gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Turizmde Destinasyon Yönetimi Birim Başkanı Candan Şahin’in yapmış olduğu GMKA faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler ve “Balıkesir Marka Şehir ve Gastronomi” sunumu ile devam etti. Projelerde gelinen noktaların, çizilen yol haritasının ve yeni gelişmelerin aktarıldığı sunumda ayrıca UNESCO Öğrenen Şehirler Ağına üyeliğinin tescil edilmesi ve Balıkesir’in Aeneas kültür rotasına dâhil olmasının öneminin de altı çizildi.

Toplantı, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve protokol üyelerinin konuşmalarının ardından gerçekleşen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Fotoğraflar