Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2022

Gösterim: 849

Rektörümüz Balıkesir Valisi ve Bandırma Kaymakamı ile Birlikte Tarihi Pertevniyal Hastanesi Binasında İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ile birlikte, geçtiğimiz yıllarda Üniversitemize tahsis edilen tarihi Pertevniyal Hastanesi binası restorasyonunda incelemelerde bulundu.

Yapımına 1925 yılında başlanan, 1932 yılında faaliyete geçen ve 2010 yılına kadar hizmet veren tarihi Pertevniyal Hastanesi binasının bölgemiz insanı ve öğrencilerimizin hizmetine sunulması için büyük gayretler gösterilmiş, Balıkesir Valiliği ile Bandırma Kaymakamlığının destekleriyle Üniversitemize tahsis edilmiştir. Bandırma Belediyesinin yapım işini üstlendiği restorasyon projesinin hayata geçmesiyle birlikte şehrimizin merkezinde güzel bir mekâna sahip olacak olan Üniversitemiz, sanatsal ve kültürel aktivitelerin düzenleneceği bir sergi salonu ve müze ile bölge insanımıza yönelik eğitim faaliyetlerini geçekleştirebileceği bir binaya sahip olmuş olacak.


Fotoğraflar