Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2020

Rektörümüz Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle inşaatı devam eden çok amaçlı spor kompleksi ile Üniversitemiz öğrencilerinin ihtiyacı olan yeni yurtların yapımı için görüşmelerde bulunmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Üniversitemize desteğini ifade ettiği görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemize bugüne kadar vermiş olduğu destekten dolayı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerini sundu. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda ikinci ziyaretini Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz’e gerçekleştirdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret iyi niyet temennileriyle son buldu. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ayrıca Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle inşaatı devam eden çok amaçlı spor kompleksi için Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile yapımı planlanan yeni yurt projeleri konularında teknik görüşmeler yapmak üzere KYK Genel Müdürü Recep Ali Er ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’i ziyaret etti. Her üç ziyarette de teknik işlemlerle ilgili süreçlerin hızlandırılması konusunda görüş birliğine varıldı.