Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021

Rektörümüz Marmara Denizi Koruma Eylem Planı Kapsamında Gerçekleşen Deniz Temizliği Seferberliğine Katıldı

Marmara Denizi Koruma Eylem Planı kapsamında, Balıkesir Valiliği himayelerinde müsilaj kirliliğine yönelik Deniz Temizliği Seferberliğine Üniversitemiz de dâhil odu. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de katılım gösterdiği çalışmalar, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı ile ilgili kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Bandırma'da gerçekleşen müsilaj temizlik çalışmalarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 'Başaran 2' isimli müsilaj toplama gemisi, sahil güvenlik, itfaiye ve balıkçı tekneleri de katılım gösterdi.