Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024

Gösterim: 322

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesajı

Bir tarafta Ramazan’ı uğurlamış olmanın hüznü, diğer tarafta da insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci kalplerimizi dolduruyor. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, muhabbetimizi ve kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum.

Hızla geçen zaman, gün be gün azalan ömrümüzün her anını, bir daha geri gelmeyeceğinin farkında olarak kendimiz ve insanlık için faydalı işlerle meşgul olarak geçirmeli, bizler için fırsat olan bu güzel bayram günlerini en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde huzur içinde bayram yaşamamızı sağlayan, vatan ve mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için güzel bir vesile olan Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor, Bayramın ülkemizin, İslam âleminin,  akademik ve idari personelimizin, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim. 

Prof. Dr. İsmail Boz
Rektör


Fotoğraflar