Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Balıkesir Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine Katıldı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi’nin düzenlediği 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen törene Vali Yardımcısı Mustafa Çek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, il protokol üyeleri ve öğretim elemanları da katıldı. Törene öğrenci aileleri de yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir Üniversitesi’nin eğitimde, bilimde, sanatta çağdaşlığı hedef edindiğini hatırlatırken “Milli ve yerli duruşunu her platformda gösteren üniversitemiz, nitelikli ve donanımlı gençleri yetiştirmeye devam edecektir. Bugün de yüzlerce gencimizi mezun ederek yeni yaşamlarına uğurlayacağız” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da törende bir konuşma yaparak, mezun öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Yılmaz, tüm mezunlara meslek yaşamlarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in de dereceye girenlere ödül takdim ettiği mezuniyet töreni, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş'un keplerin havaya atılması seranomisini yönetmesi ile son buldu. Törene üniversitemiz adına Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe ve Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek de katılım gösterdi.