Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Kaymakamlığı Himayelerinde Gerçekleştirilen “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı”na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı”na katıldı. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar,  Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ile ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen program yoğun ilgi gördü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’nın anlam ve önemini belirten konuşmanın gerçekleştirilmesiyle devam etti. Bandırma’da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği program, Bandırma Ortaokulu’nun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan koro ve tiyatro oyunuyla son buldu.