Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Öğrenci Topluluk Başkanları İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmesine önem veren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir 40 öğrenci topluluğumuzun başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltıya ayrıca Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Genel Sekreter yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Kahya, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek, Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Davut Araç ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım da katılım gösterdi.
Öğrencilerin ders dışında kalan zamanlarını kaliteli geçirmeleri için değerlendirmelerin yapıldığı kahvaltıda Rektörümüz topluluk başkanlarının görüş ve önerilerini dinledi.
Dönem değerlendirmesinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, öğrenci topluluklarının gösterdikleri çabaları kutlayarak öğrenci topluluklarına verilen desteğin artarak devam edeceğini belirtti.